Tratamentul Brazilian Pentru Indreptarea Parului

Ce este un tratament Brazilian de indreptare a parului?
Este un tratament intens, care inmoaie, netezeste sic el mai important daca aveti parul cret acesta va deveni drept. Nu foloseste orice substante chimice puternice pentru a deschide si inchide cuticula parului, pentru a indrepta parul deoarece, acest lucru ar duce la ruperea firului de par.Substanta folosita este keratina o substant a naturala care cuprinde aproximativ 88% din parul dumneavoastra. Ea patrunde in par pentru repararea daunelor si previnea lezarea in continuare.
Baza keratinei este un tip de proteina cu o compozitie bogata in sulf si aminoacizi care o fac grea, elastic si insolubila. Aceste calitati sunt fundamentale pentru rolul structural pe care keratina il are in natura. Este o componenta majora de coarne, copite si lana. Keratina este de fapt substanta protectiva din parul, pielea si unghiile noastre.
Cum se face acest tratament?
Parul trebuie spalat cu un sampon fara sodiu care sa inlature toate resturile de produse cosmetice, excesul de sebum, apoi se ususca cu ajutorul unui uscator. Parul este impartiti in suvite subtiri si apoi pe fiecare suvita se aplica keratina. Dupa ce solutia a fost aplicata in totalitate se usuca parul din nou cu un uscator.Se intinde parul cu o placa de par suvita cu suvita.
Cine poate face acest tip de tratament? Care sunt sugestiile?
Este recomandat pentru toate tipurile de par: natural, vopsit, in prealabil drept, carliontat si ondulat.Partea frumoasa este ca dureaza o lunga perioada de timp.
-Poate fi folosit pentru orice tip de indreptare
-Este bazat pe keratina un produs natural
-Functioneaza mai eficient in cazul parului vopsit sau tratat chimic
-Femeilor insarcinate le este interzis sa faca acest tratament
-Parul netratat chimic sau nevopsit nu rezista mai mult de doua luni
In primele patru zile:
-purtati parul desfacut pentru a permite produsului sa intre in parul dumneavoastra
-in cazul in care parul se uda folositi un uscator sau o placa de par
-nu va spalati parul
-nu folositi agrafe de par

-nu va puneti parul in spatele urechilor
-nu puratati ochelari de soare pe cap
-nu folositi benzi de par
-nu folosit produse pentru par: gel,spuma, spray

Daca va doriti un par drept, timp de mai multe luni aceasta este solutia care va poate ajuta. Nu deterioreaza parul dar este indicat ca acest tratament sa fie efectuat de catre un specialist nu de catre dumneavoastra, mai ales daca este pentru prima data cand apelati la un astfel de tratament.
Pentru mai multe detalii accesati www.hairspa.ro.